Уроци по математика за 5 клас

Частни уроци по математика за 5 клас

Частни уроци по математика за 5 клас

Математика. Всеки помни моменти от своето ученическо минало  с трудни домашни, с големи чертежи и страх от тежки контролни. Факт е, че математиката е трудна, но важна, защото е”основа на всички науки”, колкото и клиширано да звучи, а основата е най-важна. Именно математиката в малките класове е онова важно звено, без което не може да се прави никаква математика по- нагоре, ако то липсва.

  • Нуждата от  уроци по математика в 5 клас?

Ако сме дете, което се опитва само да се бори и мъчи да преодолява пропуск или липса на знания в определен тип задачи, да ще ни е трудно.

Ако сме зает родител, бързащ за работа, нямащ време, пак е трудно – вечер след работа да наваксват материала с децата си, защото  в доста случаи са го забравили самите те.

Можем да ви помогнем в тази ситуация. Всеки от нашите подготвени математици може да окаже съдействие с частни уроци по математика за 5 клас.

Учебен център „ Елит 89“ предлага на  родителите и техните деца частни уроци по математика за 5 клас. Занятията стартират при утвърден с ръководството график .

За децата от цялата страната предлагаме дистанционните варианти на  частни уроци по математика за 5 клас, а за София присъствените. Цели да се да се усетят всички техни пропуски и слаби моменти в  усвояването на учебния материал.

Детето се чувства спокойно, обгрижено, с което  се постига най- добрата кондиция за учене.

Ако изберете частни уроци по математика за 5 клас в учебен център Елит 89,  бъдете сигурни, че специалистите са добре подготвени преподаватели, търпеливи, добронамерени  с голям опит  и имащи отлични представяния на децата на изпити .Избирайки частни уроци по математика за5 клас в Елит 89, бъдете уверени , че преподавателите работят с най- новите учебни материали, такива, които са доказано методически добри.

Дават се задължително домашни работи, които се изискват от учениците и се коментират и допълват при всяко следващо занятие.

Учителите надграждат знанията на учениците. Идеята е да се допълнят знанията от часовете по математика в училище и да се попълнят онези слаби моменти, които биха затруднили децата по време на изпита. Е, разбира се, че ако типът задачи не е разбран от детето при преподаване в клас, първо се обяснява урокът, а после се дават задачи .Поставят  се домашни работи, които се изискват от ученикът и се връщат с оценка и корекции.

Основен приоритет при провеждане на частни уроци по математика в нашата школа е ученикът да свикне с преподавателя, да му се довери, да успее да се стопи границата на страха от предмета, за да може детето на максимум да извлече ценното и новото знание, което е предмет на даденото занятие.

Учебният център предлага частни уроци по математика за ученици от всички класове при такса 60лв. за 90-минутно занятие. Таксите се предплащат по банков път за следващия календарен месец  по сметката на учебния център:                    

Първа Инвестиционна банка   IBAN: BG33 FINV 9150 1016 3466 17

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да израсне то по математика, посещавайки  уроците по математика при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви и да успее да постигне своята цел.

Радваме се, когато   деца, които са посещавали частни уроци по математика в Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е най- голямата награда и морално удовлетворение.