Уроци по математика за 10 клас

Уроци по математика 10 клас

Частни уроци по математика за 10 клас

Частни уроци по математика за 10 клас

От няколко години в 10 клас се провежда матура по математика за завършване на училищна степен. В тази връзка е нужна актуализация и попълване на знанията по математика през годините. Това е важна година за всички ученици, които имат поставени по- високи цели и амбиции.

Учителите надграждат знанията на учениците. Идеята е да се допълнят знанията от часовете по математика в училище и да се попълнят онези слаби моменти, които биха затруднили децата по време на изпита. Е, разбира се, че ако типът задачи не е разбран от детето при преподаване в клас, първо се обяснява урокът, а после се дават задачи .Поставят  се домашни работи, които се изискват от ученикът и се връщат с оценка и корекции.

В организираните от нас частни уроци по математика за 10 классе включват и пробни изпити за учениците, на които предстои матура, които се точкуват и връщат с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата за съответния клас и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на матура  по математика. Отново вариантите за организирани частни уроци по математика за 10 клас могат да са два –  присъствени частни уроци по математика за 10 клас  или  дистанционни частни уроци по математика за 10 клас за децата извън София.

Учебният център предлага частни уроци по математика за ученици от всички класове при такса 50 лева за 60 минутно занятие или 70 лв. за 90-минутно занятие. Таксите се предплащат по банков път за следващия календарен месец  по сметката на учебния център:

Първа Инвестиционна банка   IBAN: BG33 FINV 9150 1016 3466 17

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да израсне то по математика, посещавайки  уроците по математика при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви и да успее да постигне своята цел.

Радваме се, когато   деца, които са посещавали уроци по математика в Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е най- голямата награда и морално удовлетворение.