Уроци по български език за 9 клас

Частни уроци по Български език за 9 клас

Уроци по Български език и литература за 9 клас, Учебен център Елит 89
Уроци по Български език и литература за 9 клас, Учебен център Елит 89
Частни уроци по Български език за 9 клас, Учебен център Елит 89
Частни уроци по Български език за 9 клас, Учебен център Елит 89

В частните уроци по български език за 9 клас учителите надграждат знанията на учениците. Идеята е да се допълнят знанията от часовете по български език  в училище и да се попълнят онези слаби моменти, които биха затруднили децата по време на изпита. Поставят  се домашни работи, които се изискват от ученика и се връщат с оценка и корекции.

Основен приоритет при провеждане на частни уроци по български език  в нашата школа е ученикът да свикне с преподавателя, да му се довери, да успее да се стопи границата на страха от предмета, за да може детето на максимум да извлече ценното и новото знание, което е предмет на даденото занятие.

Учебният център предлага частни уроци по български език  за ученици от всички класове при такса 60 лв. за 90-минутно занятие. Таксите се предплащат по банков път за следващия календарен месец  по сметката на учебния център:                    

Първа Инвестиционна банка   IBAN: BG33 FINV 9150 1016 3466 17

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да израсне то по български език , посещавайки  уроците по БЕЛ при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви и да успее да постигне своята цел.

Радваме се, когато   деца, които са посещавали частни уроци по български език в Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е най- голямата награда и морално удовлетворение.