Уроци по математика за 12 клас

Частни уроци по математика за 12 клас

Уроци по математика за 12 клас, Елит 89
Частни уроци по математика за 12 клас, Учебен център Елит 89

В организираните от Учебен център Елит 89 частни уроци по математика се включват  пробни изпити за учениците, на които предстои матура, които се точкуват и връщат с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата за съответния клас и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на матура  по математика. Вариантите за организирани частни уроци по математика могат да са два –  присъствени частни уроци по математика или  дистанционни частни уроци по математика за децата извън София.

При избор на  частни уроци по математика  за 12 клас преподавателите се съобразяват и с конкретния университет, в който ще кандидатстват зрелостниците.

В уроците задължително се включват 5 пробни изпита, които се точкуват и връщат на учениците с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата /ДЗИ-то/ и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на ДЗИ по математика след 12 клас. Отново вариантите за организирани занятия могат да са два – присъствени или дистанционни частни уроци по математика  за 12 клас за младежите извън София.

Основен приоритет при провеждане на частни уроци по математика в нашата школа е ученикът да свикне с преподавателя, да му се довери, да успее да се стопи границата на страха от предмета, за да може  на максимум да извлече ценното и новото знание, което е предмет на даденото занятие.

Учебният център предлага частни уроци по математика за ученици от всички класове при такса 50 лева за 60 минутно занятие или 70 лв. за 90-минутно занятие. Таксите се предплащат по банков път за следващия календарен месец  по сметката на учебния център:

Първа Инвестиционна банка   IBAN: BG33 FINV 9150 1016 3466 17

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да израсне то по математика, посещавайки  уроците по математика при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви и да успее да постигне своята цел.

Радваме се, когато   деца, които са посещавали  Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е най- голямата награда и морално удовлетворение.