Курсове по български език за 10 клас

Курсове по български език за 10 клас

Курсове по български език за 10 клас
Курсове по български език за 10 клас

Курсове по български език за 10 клас

Подготвителни курсове по български език за 10 клас

Ако си ученик в 10 клас и ти предстои полагане на изпит по български език в края на учебната година, то значи си на правилното място.  Намирането на добри курсове по български език за 10 клас или качествен учител за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас е ключов момент за тази подготовка.

  • Присъствени групови курсове по български език 10 клас

Защо е важно да се включи Вашето дете в подготвителни курсове по български език 10 клас ? Защо тази подготовка в курсове по български език 10 клас е необходима?

Ограниченото време, с което учениците в 10 клас разполагат, поражда необходимостта от намиране на курсове или уроци за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас. организирана в група или индивидуално. Нивото на преподаване трябва да е съобразено с възрастовите особености на учениците.

Нелесен избор, но ние от учебен център Елит 89  можем да помогнем. Ще съставим график за  подготовка за матура по БЕЛ 10 клас за Вашият ученик.

Точно целенасочена подготовка за матура по БЕЛ 10 клас е  решението, което търсите за оптимална подготовка на Вашето  дете. Подготовката обхваща материала от няколко години.

За онези  ученици от София, които  предпочитат дистанционна подготовка за матура по БЕЛ 10 клас пред присъствената, предлагаме дистанционно включване в групите. Изцяло  попълване на  пропуски, слаби моменти, пропуснати поради болест учебни часове- това е нашата цел при  предлаганата подготовка за матура по БЕЛ 10 клас.

Групите за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас  са  до 9-10 ученика, което е предпоставка ученикът бързо да се адаптира с преподавателят от школата. Учителите  подхождат с внимание персонално към всеки ученик. Така, в течение на ,  постигаме оптимални условия за учене.

Записвайки се  за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас в Елит 89,  бъдете уверени, че преподавателите са професионалисти, едни от най-добрите в своята област , усмихнати, добронамерени ,  обичащи работата си. Ако изберете подготовка за матура по БЕЛ 10 клас в учебен център Елит 89, с Вашето дете ще  работим по най- новите учебни материали, утвърдени от МОН.

В края на  занятието в текущата подготовка за матура по БЕЛ 10 клас се дава  домашно, което се представя  от учениците следващата седмица и се коментира в началото на темата.

  • Дистанционен групов курс за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас

Ако изберете дистанционен курс за подготовка учебен център  Елит 89 в помощ на подготовка за матура по БЕЛ 10 клас, знайте , че учителите работят  с най- новите помагала, за да   надграждат знанията на учениците. Идеята е да се допълнят знанията от часовете по БЕЛ 10 клас в училище, да се попълнят пропуските в подготовка за матура по БЕЛ 10 клас, които биха се явили  по време на изпит. Разбира се, че ако дадена тема не е разбрана  в клас, в следващите  занятия от текущата подготовка за матура по БЕЛ 10 клас първо се преподава тази неразбрана тема, а после се дават тестове с по- висока трудност .Задължителен елемент от провежданата подготовка за матура по БЕЛ 10 клас са  домашните  работи, които се дават след всяко  занятие. От всяка точка на страната или чужбина, в удобно за вас време и предварителен график се провежда групов курс за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас

  • Пробни изпити по време на курса за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас

В организираната от учебен център Елит 89 подготовка за матура по БЕЛ 10 клас за класовете, на които ще полагат матура, организираме пробни изпити- 5 на брой. Те се точкуват и връщат на учениците с подробни коментари, бележки и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата за съответния клас и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на матура  по български език.Основен момент, който търсим е близкият контакт с учениците. Ученикът да приеме преподавателя, да му повярва, да превъзмогне страха от предмета, за да може ученикът максимално да усвои новото знание, тогава сме сигурни в положителният резултат от нашата подготовка за матура по БЕЛ 10 клас.

Предлагаме подготовка за матура по БЕЛ 10 клас, в следния формат:

  • Присъствен групов курс за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас;
  • Дистанционен онлайн курс за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас;
  • Частни уроци за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас;
 
  • Такси при записване на групов курс за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас

Целогодишната такса за групово обучение при подготовка за матура по БЕЛ 10 клас за 120 учебни часа за курса по математика е 1600лева, внесени еднократно или разсрочено на 5 вноски.

  • Такси при записване на частни уроци за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас

Школа Елит 89 предлага присъствени и онлайн уроци за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас за ученици от всички класове при такса 60 лв. за 90-минутно занятие. Таксите за подготовка за матура по БЕЛ 10 клас се предплащат по банков път за следващия календарен месец  по сметката на учебния център:                    

Първа Инвестиционна банка   IBAN: BG33 FINV 9150 1016 3466 17

Като основание записвате подготовка за матура по БЕЛ 10 клас  три имена на детето, титуляр Учебен център Елит 89.

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да му проведем качествена подготовка за матура по БЕЛ 10 клас при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви.

Радваме се, когато деца, от цялата страна, които са били на  подготовка  в Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е признание за добре свършена работа.

Курсове по български език за 10 клас, учебен център Елит 89