Частни уроци по математика

Един от най важните, основни , но трудни предмети в училище неизменно си остава математиката. Всеки помни моменти от детството си с трудни домашни, с големи чертежи и страх от тежки контролни. Да, факт е, че математиката е трудна, но също така важна, защото е компонент от всеки изпит за прием в гимназия и в доста университети.

Защо се явява нуждата от частни уроци по математика?

Частни уроци по математика 1- необходимост от помощ
Частни уроци по математика – помощ от специалист

Ако се поставим на мястото на дете, което се опитва само да се бори и мъчи да преодолява пропуск или липса на знания в определен тип задачи, да- ще ни е трудно.

Ако се поставим на мястото на вечно заетите родители, които бързат за работа, все нямат време, пак е трудно – вечер след работа да наваксват материала с децата си, защото  в доста случаи са го забравили самите те.

Ето така се явява естествена необходимост от външна помощ. Помощ от специалист, който е добре подготвен и ще помогне в постигането на по- високи  резултати за детето.

Можем да ви помогнем в тази ситуация. Всеки от нашите подготвени математици може да окаже съдействие с частни уроци по математика за определения клас.

Какво още трябва да знаете за нашите частни уроци по математика?

Частни уроци по математика 2- утвърдено качество
Частни уроци по математика -съобразени с изискванията на МОН

Учебен център „ Елит 89“ предлага на вниманието на  родителите и техните деца частни уроци по математика за всички класове. Занятията стартират при утвърден и съгласуван с ръководството график .

За децата от цялата страната предлагаме дистанционните варианти на  частни уроци по математика, а за София присъствените. Цели се оптимално да се да се усетят всички техни пропуски и слаби моменти в  усвояването на учебния материал.

Детето се чувства е творчески настроено, спокойно, обгрижено, с което  се постига максимално съсредоточаване на  децата и тяхната най- добра кондиция за учене.

Ако изберете частни уроци по математика в учебен център Елит 89,  бъдете сигурни, че специалистите са добре подготвени преподаватели, търпеливи, добронамерени  с голям опит  и имащи отлични представяния на децата на подобни изпити , а също и състезания по математика . Ако изберете частни уроци по математика в учебен център Елит 89, бъдете уверени , че преподавателите работят с най- новите учебни материали и такива, които са доказано методически добри.

Дават се задължително домашни работи, които се изискват от учениците и се коментират и допълват при всяко следващо занятие.

В занятията на деца, които са от 4, 7, 10 или 12 клас задължително се включват и пробни изпити, които се точкуват и връщат на учениците с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на матура по математика след съответния клас.

Дигиталните курсове по математика за 7 клас са готов продукт, много търсен от деца спортисти, които са повечето време на тренировки, на състезания в страната или в чужбина. Те са активно спортуващи и с много ограничено и плаващо свободно време за подготовка за изпитите. Те се предлагат като готов продукт и алтернативен вариант на частни уроци по математика за деца с плаващо свободно време, за които не е удачен фиксиран график на занятията. Подчертаваме, че това са видеа, записани върху работа със сборници, надграждащи уроците в училище. Не са повторение на отделните уроци, а са по- високо ниво на подготовка. Те са с достатъчна продължителност, за да бъдат разбрани и усвоени, и текстовите задачи, и геометричните, а също и останалите типове задачи, учени в 7 клас.

Как протичат нашите частни уроци по математика?

Частни уроци по математика 3- съобразени с формата на ДЗИ
Частни уроци по математика -присъствена и дистанционна форма на провеждане

Ако изберете частни уроци по математика за 7, 10 или 12 клас, знайте , че учителите са работят  с извънкласни учебни материали и надграждат знанията на учениците. Идеята е да се допълнят знанията от часовете по математика в училище и да се попълнят онези слаби моменти, които биха затруднили децата по време на изпита. Е, разбира се, че ако типът задачи не е разбран от детето при преподаване в клас, първо се обяснява урокът, а после се дават задачи .Поставят  се домашни работи, които се изискват от ученикът и се връщат с оценка и корекции.

В организираните от нас частни уроци по математика се включват и пробни изпити, които се точкуват и връщат на учениците с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата за съответния клас и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на матура  по математика. Отново вариантите за организирани частни уроци по математика могат да са два –  присъствени частни уроци по математика или  дистанционни частни уроци по математика за децата извън София.

При избор на  частни уроци по математика  за 12 клас преподавателите се съобразяват с формата на ДЗИ по математика 12 клас, а също и с конкретния университет, в който ще кандидатстват зрелостниците.

В уроците задължително се включват 5 пробни изпита, които се точкуват и връщат на учениците с подробни указания към тях и насоки за допълнителна работа. Те са  с формата на матурата /ДЗИ-то/ и съобразени с изискванията на МОН за провеждане на ДЗИ по математика след 12 клас. Отново вариантите за организирани занятия могат да са два – присъствени частни уроци по математика  или  дистанционни частни уроци по математика за 12 клас за младежите извън София.

Основен приоритет при провеждане на частни уроци по математика в нашата школа е ученикът да свикне с преподавателя, да му се довери, да успее да се стопи границата на страха от предмета, за да може детето на максимум да извлече ценното и новото знание, което е предмет на даденото занятие.

Видове частни уроци по математика

Частни уроци по математика 4- разнообразни варианти
Частни уроци по математика – богат избор

При нас може да намерите богат избор от частни уроци по математика, а именно:

 • Присъствени частни уроци по математика за 1 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 1 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 2 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 2 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 3 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 3 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 4 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 4 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 5 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 5 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 6 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 6 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 7 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 7 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 8 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 8клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 9 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 9клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 10 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 10 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 11 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 11 клас;
 • Присъствени частни уроци по математика за 12 клас;
 • Дистанционни частни уроци по математика за 12 клас .

Ще се радваме да запишете Вашето дете при нас и ще се раздадем максимално, за да израсне то по математика, посещавайки частни уроци по математика при нас, да добие увереност, да постигне максимален резултат на изпита, за който се готви и да успее да постигне своята цел.

Радваме се, когато   деца, които са посещавали частни уроци по математика в Елит 89, след това препоръчват школата на свои близки – братя, сестри или приятели . Това за нас е най- голямата награда и морално удовлетворение.

Защо се явява нуждата от частни уроци по математика?

Какво още трябва да знаете за нашите частни уроци по математика?

Как протичат нашите частни уроци по математика?

Видове частни уроци по математика